Trendig i gult

   

Hallå,

Påsken är snart här och eftersom gult (enligt de stora modehusen) är årets färg, visar jag idag en solig och fräsch outfit i just gult.

Jag har på mig en gul topp (från French Connection) som är rundhalsad, trendigt oversized (rymlig) i modellen med väldigt fina detaljer vid ärmarna. Den har jag kombinerat med ett part tuffa jeans (från Dranella). Överst har jag en väldigt fin kimono (från French Connection) som är svart/vit bredrandig med blommor, i en rak, ovesized (rymlig) modell med fickor fram. Jag har tidigare visat ett par byxor med likadant tyg och mönster. De kan paras ihop som ett sett eller användas separat som jag har gjort idag.

Det är allt från mig idag. Jag hoppas att ni har blivit inspirerade av dagens soliga outfit och ett stort tack till er alla som delar, gillar och kommenterar mina inlägg. Det uppskattar jag väldigt mycket.

Ha en underbar solig dag och vi ses snart igen.

Kram
/Noni :0)

Annonser

2 reaktioner på ”Trendig i gult

  1. Yellow flowers: the perfect accessory! I love everything about your outfit. The necklace is especially unique and ties everything together. Keep up the great work!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.