Från jobbet till julfesten!

Hej, Hej,

Idag tänker jag visa samma topp i två outfits; en för jobbet och en för festen.  

Jobb, jobb, jobb!

Jag har på mig en svart, fodrad och kort jacka/kavaj i leather look. Den är utan knäppning fram, kommer från French Connection och har en normal passform. Till den har jag kombinerat toppen från French Connection. Det är en liten pralin i svart med paljetter och broderade multifärgade blommor. Toppen är ärmlös med spetsdetaljer och har en normal passform. De grå/svarta, tuffa jeansen med nitar och stenar kommer från Dranella. De är nätta i modellen, har en smal lår- och fotvidd och är stentvättade. Det är mycket bling i idag. Ett par ljuvligt rosa strassörhängen från Pipol´s Bazaar och mina privata strassringar. Ett par svarta glittriga strumpor, mina svarta sandaletter med fransar och jag är redo för dagens utmaningar.

Fest, fest, fest!

På väg till julfesten tar jag av mig jackan/kavajen och byter ut jeansen mot min egendesignade tyllkjol. Den har varit hellång en gång i tiden men gjordes kort för större användning. Accessoarerna är desamma som ovan men jag har lagt till en rosa liten strassväska från Pipol´s Bazaar. Nätstrumpbyxorna är nya och så mina svarta sandaletter som ovan. Det är väldigt modernt med diadem. Min är guldfärgad, har ett fint och delikat bladmönster och jag är redo för party, party.

Mer komplicerat än så är det inte att byta outfit från jobb till fest. Ni kan lätt ta med ett extra plagg till jobbet och byta om snabbt och enkelt.

Jag hoppas att jag har inspirerat er med dagens outfits.

Ett stort tack till er alla som delar, gillar och kommenterar mina inlägg. Det uppskattar jag väldigt mycket.

Ha en skön kväll och vi ses snart igen.

Kram
/Noni :0)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.