Jag hade en gång en båt…

Hejsan alla!

Nu behöver jag er hjälp igen! Ni vet säkert att jag försöker ge min glaskonst passande namn. Jag kan inte bestämma mig för vad det här verket skall heta. Jag vill att det skall betyda någonting viktigt och att det skall ha en stark egen identitet.

Det föreställer en färgglad båt som driver ute på havet och är på väg någonstans ute i vida världen. Jag har skurit den båtformade stommen i klarglas och sedan limmat på olikfärgade bitar – platta och runda pinnar i olika kulörer. Verket är reliefbränt.

Jag har en del olika förslag där alla orden har en väldigt stark betydelse och därför blir det väldigt svårt för mig att välja. Vad säger ni om ”Hope”, ”New world”, ”Future”, ”Change”, ”Believe”. Majoriteten vinner, så rösta på fram till lördagen och hjälp mig att välja det mest passande namnet.

Ett stort tack till er alla som delar, gillar och kommenterar mina inlägg. Det uppskattar jag väldigt mycket.

Ha en skön kväll och vi ses snart igen.

Kram

/Noni :0)

3 reaktioner på ”Jag hade en gång en båt…

  1. Jag tycker ”New World” skulle passa rätt så bra. En båt som är på väg ut någonstans i vida världen upptäcker en ”New World” ute i havet. Det är vad som kommer upp i mitt huvud när jag ser bilden och läser texten. Kram

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.