Coolt på dagen – elegant på kvällen!

Hej, hej,

Idag vill jag visa hur enkelt det är att vara coolt klädd på dagen och sedan förvandlas till en elegant fashionista på kvällen ;0).

Basen är en ljusgrå klänning från French Connection. Den är V-ringad, knälång med kort ärm och har en snygg drapering fram.

Under den har jag en svart, smal finbyxa från Gardeur. Den här kombinationen (klänning & byxa) har jag sett mycket i modetidningar samt på Pinterest och jag blev inspirerad av det. Det är en riktigt snygg och väldigt cool kombination.

Över klänningen har jag en ljusgrå tunnstickad kofta från Gardeur. Den har jag knutit lite nonchalant under bysten för att få fram min midja. Koftan är knapplös och är även väldigt fin hängande rakt ner.

Accessoarerna är få idag. Enbart ett par ursnygga, smaragdgröna, indiska örhängen från Singapore (tack Mimmi), mina svarta sandaler med fransar och jag är redo för kunderna i butiken.

Till kvällen utgår jag från samma klänning, men kompletterar med min ljusgröna asiatiska kappa, byter ut byxorna mot ett par hudfärgade, prickiga strumpbyxor, behåller örhängen och lägger till en liten ljusgrön aftonväska. Matchar slutligen med mina guldsandaler och jag är klar för en middag på stan.coolt-pa-dagen-elegant-pa-kvallen6

Jag hoppas att jag har inspirerat er en smula.

Ett stort tack till er alla som delar, gillar och kommenterar mina inlägg. Det uppskattar jag väldigt mycket.

Ha nu en skön torsdagskväll och vi ses snart igen.

Kram
/Noni :0)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s