En kjol – tre outfits :0)

Hej, hej,

Idag tänker jag visa hur man använder en och samma kjol på 3 olika sätt. En del av dagens plagg har jag redan visat tidigare i min blogg men jag vill gärna poängtera hur lätt det är att variera sina kläder.

I. Sportigt men propert. Kjolen är mönstrad i svart/vitt. Den är knälång, a-formad med fickor på sidan (Steilmann). Här har jag kombinerat den med en vit, klassiskt, figursydd blus (Boswell). Överst har jag en nyinkommen svart jumper med vita prickar (French Connection).

en-kjol-3-outfits2II. Sportigt men tufft. Här har jag valt att komplettera kjolen med en beige/nougat grovstickad tröja (French Connection). Jag toppar med en kort, svart, vinterfodrad skinnjacka med tuffa svarta stenar på sidorna (Petroff). Kragen är av fuskpäls och är avtagbar.en-kjol-3-outfits4en-kjol-3-outfits6en-kjol-3-outfits5III. Mönster på mönster. Naturligtvis kan man kombinera mönster på mönster. Här ser du ett mönstrat koftsätt (tröja och kofta) med tillhörande halsduk i rött/mörk cerise (Mansted). Jumpern är rak i modellen med små slitsar på sidan och med rund hals. Koftan är sydd i en överdimensionerad (oversize) modell med små fina pärlemoknappar och även den har små slitsar på sidan. Jag avslutar den här outfiten med en halsduk i samma färgställning men med ett annat mönster; för en mer intressant och spännande look.en-kjol-3-outfits7en-kjol-3-outfits8Accessoarerna är mina egna och är samma på alla tre kombinationerna. Ett helt medvetet val från min sida för att inte låta accessoarerna påverka hur kombinationerna upplevs. Två svarta och långa halsband med bollar, ett tvåfärgat egentillverkat armband, svarta täckande strumpbyxor och mina svarta, lagom högklackade lackskor.

Jag hoppas att jag har inspirerat er idag till att se på er garderob med andra ögon och att våga kombinera era outfits på andra sätt än ni är vana vid. Är ni osäkra kan ni kontakta mig (eller varför inte kom in till mig) så hjälper jag gärna till…

Ett stort tack till er alla som delar, gillar och kommenterar mina inlägg. Det uppskattar jag väldigt mycket.

Ha en underbar kväll och vi ses snart igen.

Kram
/Noni :0)

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.