From beach to work & to the party!

From beach to work & to the party!From beach to work & to the party!From beach to work & to the party!From beach to work & to the party!From beach to work & to the party!

Idag visar jag hur man kan styla en axelbandlös och djurmönstrad jumpsuit på tre olika sätt och för tre olika tillfällen med enbart byte av accessoarerna.

Strandoutfiten: Här har jag valt ett par djurmönstrande flippflopp (privata). Från Pipol´s Bazaar kommer en mörkbrun rymlig strandväska, ett par fjäderörhängen och ett svart armband med strass, pärlor och metalldetaljer. Två stycken armband av blixtlås med Swarovski kristaller (min design) och avslutningsvis min svarta solhatt.

Jobboufiten: Här har jag bytt ut skorna mot ett par svarta platta strassandaler (privata). Jag har valt örhängen, armband och ringar i grönt, för en fräck kontrast, min blå jeansjacka, min beige mockaväska med fransar och en panamahatt.

Festoutfiten: Till fest väljer jag blanka smycken, för jag tycker att dom glittrar så snyggt i kvällsljuset. Mina högklackade, svarta och fransiga sandaler, en liten aftonväska med svarta paljetter (Pipol´s Bazaar) och slutligen ett illrött läppstift.

Så enkelt är det att byta från dag till kväll. Testa gärna själva och se om det fungerar. Om inte hjälper jag er gärna med stylingen

Ett stort tack till er alla som delar, gillar och kommenterar mina inlägg. Det uppskattar jag väldigt mycket.

Ha en underbar dag och vi ses snart igen.

Kram

/Noni :0)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.